Despre noi

Aici am putea vorbi despre clasica echipa de tineri, entuziasti, creativi si originali din spatele Sensigo. Sa nu uitam de creativitate si abilitatile tehnice care ne ajuta sa venim intotdeauna cu solutii inovatoare. Dar, noi nu vom vorbi despre asta.

Echipa Sensigo intelege bine procesele de business, vorbim pe limba contabililor, economistilor si inginerilor si stim sa transformam nevoile clientilor in cerinte si functionalitati ale sistemului informatic. Livram aplicatii software personalizate, la cheie, asiguram rezolvarea tuturor cerintelor clientilor cuprinse in obiectivele proiectului de implementare.

Cu o echipa dedicata de suport, oferim asistenta tehnica online, prin portal, telefonic si la fata locului, asigurand update-uri, dezvoltari customizate si raspunsuri prompte la sesizarile si problemele clientilor aparute in utilizarea solutiilor informatice.

bc2-bg-2
Ai nevoie de

Software la comanda?

Te poti baza pe Sensigo cand ai nevoie de produse software

PRODUSE SOFTWARE

Software la comanda

Fie ca vorbim despre CRM, ERP, BI, facturare, gestiunea stocurilor, gestiunea activitatilor de service sau emiterea politelor de asigurare, aplicatiile noastre sunt proiectate sa-ti usureze munca, sa lucreze pentru tine, oriunde, oricat. Nu-si iau concediu si nu cer bonus pentru orele suplimentare.

SERVICII

Realizare site-uri web

Realizăm website-uri de prezentare și magazine online care vorbesc pe limba clienților tăi. Echipa Sensigo iti va duce business-ul in atentia lumii digitale, printr-un design ingenios si de impact, care contribuie la crearea si mentinerea pe termen lung a relatiei cu clientii

Echipa noastra