Servicii

Echipa Sensigo intelege bine procesele de business, vorbim pe limba contabililor, economistilor si inginerilor si stim sa transformam nevoile clientilor in cerinte si functionalitati ale sistemului informatic. Livram aplicatii software personalizate, la cheie, asiguram rezolvarea tuturor cerintelor clientilor cuprinse in obiectivele proiectului de implementare.

Cu o echipa dedicata de suport, oferim asistenta tehnica online, prin portal, telefonic si la fata locului, asigurand update-uri, dezvoltari customizate si raspunsuri prompte la sesizarile si problemele clientilor aparute in utilizarea solutiilor informatice.

bc2 bg 1

Design, dezvoltare, aplicatii, mentenanta si suport

Servicii

Dezvoltare software

Fie ca vorbim despre CRM, ERP, BI, facturare, gestiunea stocurilor, gestiunea activitatilor de service sau emiterea politelor de asigurare, aplicatiile noastre sunt proiectate sa-ti usureze munca, sa lucreze pentru tine, oriunde, oricat. Nu-si iau concediu si nu cer bonus pentru orele suplimentare.

Servicii

Aplicatii mobile

Sensigo are experiență vastă în furnizarea de servicii de dezvoltare de aplicații pentru platformele de Android si iOS pe mai multe verticale ale industriei precum asigurari, educație, produse alimentare, nutritive, divertisment, petshop, etc.

Servicii

Creare site-uri

Realizăm website-uri de prezentare și magazine online care vorbesc pe limba clienților tăi. Echipa Sensigo iti va duce business-ul in atentia lumii digitale, printr-un design ingenios si de impact, care contribuie la crearea si mentinerea pe termen lung a relatiei cu clientii

Servicii

Mentenanta si Suport

Lansarea unei aplicatii mobile sau a unui soft nu este ultim pas in atingerea succesului pentru afacerea ta. Aplicatiile sau software-urile necesita servicii periodice de intretinere. Astfel, te asiguri ca aplicatia este in permanenta actualizata si se preteaza cerintelor clientilor.

Ai nevoie de

Software la comanda?

Te poti baza pe Sensigo cand ai nevoie de produse software

Pasi de lucru

Avem o expertiza solida intr-o varietate de tehnologii de ultima ora folosite in solutiile web si mobile, precum si in proiectarea si monitorizarea unor arhitecturi si infrastructuri moderne.

1

Pasul 1: Start Proiect

Discutie initiala care are ca obiectiv intelegerea nevoilor clientului, a tipului de proiect, a mediului de lucru, a termenelor optime de livrare, etc.
2

Pasul 2: Planificare

Planificarea are rolul de a asigura ca toti parametrii de timp, cost si calitate sunt luati in considerare inaintea demararii dezvoltarii.
3

Pasul 3: Proiectare

In functie de competentele tehnice si de business (performanta, uzabilitate interfata, scalabilitate solutie) alegem solutiile tehnice potrivite
4

Pasul 4: Dezvoltare

In timpul dezvoltarii, programatorii urmaresc cu atentie toate specificatiile din cerintele de dezvoltare si planificare.
5

Pasul 5: Testare

Fiecare functionalitate, control, modul sau aplicatie este testata cu maxima atentie inainte de livrare, intr-un mediu controlat, fara impact negativ asupra clientului.
6

Pasul 6: Implementare si Mentenanta

La finalul perioadei de implementare sistemul va fi instalat pe mediul de productie si proiectul va fi functional. Lansarea in productie da startul perioadei de mentenanta.